livet

CYKELTUR I DEN SKÖNA SOMMARKVÄLLEN

Igår tog vi en cykeltur i den sköna sommarkvällen igen. En tur till golfklubben. Igen. Det gäller att passa på när tillfälle ges känner jag. Denna gång hade vi också med oss bonusdottern och hennes sambo.

cykeltur i den sköna sommarkvällen

Vi har prick en kilometer dit. Halva sträckan är genom villaområdet och halva på en sån här trevlig cykelväg. Det är här jag brukar springa också. Härligt med känslan av att vara på landet.

cykeltur i den sköna sommarkvällen

Glad över den sköna sommarkvällen trots att det inte var länge sen vi var där.

cykeltur i den sköna sommarkvällen

Jag gillar verkligen den här utsikten från restaurangborden. Igår var det väldigt lugnt med golfare ute på banan så det var lätt att fota.

Japp, så här äter jag. Först skär jag bort kanterna innan jag börjar äta. Jamen jag vill ju vara säker på att orka maten. Vill liksom inte fylla magen med deg och sen vara mätt. Hur som helst, de här napoletanska pizzorna är så goda! Och japp, det är alkoholfritt vin. Riktigt gott. Man behöver liksom inte dricka alkohol varje gång det ska vara lite festligt eller varje gång det är sol. Det går alldeles utmärkt ändå.

Efter en härlig kväll med trevligt umgänge och god mat trampade vi hemåt igen. En cykeltur i den sköna sommarkvällen. Igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.