hälsa & friluftsliv

LATMASKEN MÅSTE JAGAS BORT

Latmasken har satt sina klor i mig och måste jagas bort. Så enkelt är det! Jisses vilken skillnad det känns i kroppen. Det var evigheter sen som jag tränade regelbundet, typ i våras, och sen har det bara gått utför!

Latmasken

Det har liksom inte blivit av att träna. Vi har jobbat i trädgården den mesta lediga tiden. Och visst, lite träning och rörelse är ju det också, men långt ifrån det som behövs för att hålla kroppen pigg och fräsch.

Resultatet blir att jag känner mig tung och trött i kroppen. Och även i huvudet. Det räcker liksom inte med att jag sprungit en gång varannan vecka. Typ. Om jag nu skulle tro det.

Latmasken

I onsdags tog jag iallafall en fantastisk löptur i Västervik innan frukost och avfärd hemåt. Så vacker och skön tur. Jag fick mersmak så sen har jag sprungit hemma i fredags morse och igår morse.

Och nu då idag? Jag startar min sista semestervecka med ett inbokat PT-pass nu kl 7 på morgonen. Jodå, jag har förvarnat henne om att får ta emot ett vrak 😉 Men nu jäklarns ska det bli ordning på torpet och latmasken ska jagas iväg!

Ha en fin start på veckan, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.