inredning livet

KÄNSLAN AV NYSTÄDAT – EN LYX VI UNNAR OSS

Känslan av nystädat när man kommer hem varannan torsdag är så härlig. Även om jag glömt bort att städfirman skulle ha varit hos oss så känner jag det direkt när jag kommer hem på nåt sätt.

Känslan av nystädat

Jag vet egentligen inte vad det är som gör att jag märker det så snabbt. De har inget medel som doftar och jag kan inte direkt säga att vi har så smutsigt så att jag ser sån skillnad i hallen. Men nåt är det.

Känslan av nystädat

Att köpa städtjänst är en lyx vi unnar oss och jag är så glad för det. Det är tid vi kan lägga på annat istället.

Man kan välja att köpa en viss tid och sen hinner de så långt de hinner, så att säga. Eller så kan man säga vad man vill att de ska göra så tar det den tid det tar.

Vi har sagt vad vi vill att de ska göra. Dammtorkning överallt, torka köksbänk och luckor, rengöra spis, diskho och mikro. Rengöra båda badrummens handfat, toalett och dusch inkl vansinnigt kalkiga duschväggar. Dammsuga och torka golv. Det tar 1,5 timme ungefär för två personer och det är lagom varannan vecka. Däremellan håller vi själva efter toaletter och kök. Och ibland dammsuger. Vi är så nöjda med deras städning. Har inget att klaga på!

Man kan välja att köpa en viss tid och sen hinner de så långt de hinner, så att säga. Eller så kan man säga vad man vill att de ska göra så tar det den tid det tar.

Veckans sista arbetsdag är här. Och känslan av nystädat hus är fortfarande kvar. Jag har tre möten idag, varav jag själv behöver förbereda två av dem, så dagen kommer nog att gå fort.

Ikväll blir det såklart en stund i bubbelkoppen innan middagen. Imorgon ska jag nog hjälpa dottern igen i några timmar. I övrigt har vi inget konkret planerat annat än att försöka fortsätta jobba på ute innan hösten kommit för långt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.