livet

KRÄFTOR MED SMAK AV MYNTA – EN BESVIKELSE

Kräftor med smak av mynta har jag aldrig varit med om eller hört talas om fram till igår. Vi hade en liten kräftskiva på tu man hand och hade sett fram emot det, men det blev en besvikelse. Delvis.

kräftor med smak av mynta

Vi har pratat om att äta kräftor nån kväll och hade sett fram emot den utvalda lördagen. Jag hade hjälpt dottern med flyttfix under dagen medan Andreas jobbade på hemma. Kvällen närmade sig och vi började med en timme i spabadet.

kräftor med smak av mynta

Vi dukade, la upp kräftorna i en skål, värmde bröd och västerbottensost. Plockade fram tomater och sallad. Och hällde upp öl och snaps. Mmm, vad gott det såg ut.

Och jag måste såklart fota först innan vi ivrigt lastade på tallrikarna. Men vilken besvikelse det blev med kräftorna. De smakade mynta!!! Och skalen var stenhårda! Jag burkar tycka att det är lite roligt med nya smaker och tyckte till en början att det var en rolig twist med myntasmak, men nä. Inte i längden. Jag saknade dillsmaken. Vissa saker ska man inte röra. Vissa maträtter ska bara vara som de alltid har varit. Typ. Tycker jag.

Vi brukar tugga på benen och bita upp klorna för att få ut lite kött och suga i sig saften. Men de var så hårda så det gick inte utan att riskera att tänderna flög all världens väg.

Förra året var vi väldigt nöjda med vår kräftskiva.

kräftor med smak av mynta

Jag var tvungen att ta fram förpackningen ur återvinningen för att fota den. Vill gärna komma ihåg för egen del till ett annat år, vad vi inte ska köpa. Sen kan det ju vara tvärtom någon som tycker det låter jättebra med kräftor med smak av mynta, så varsågod för tipset 😉

Men. I övrigt då? Jamen allt annat var såklart jättegott och vi hade en jättemysig kväll! Check på årets kräftskiva då.

Idag ska vi rösta och jobba på ute så mycket som möjligt. Det är inte många tillfällen kvar nu innan det är för sent.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.