inredning

LITE NYTT PÅ MATBORDET TILL MYSET

Härom dagen fick det bli lite nytt på matbordet. Trevlig med ett doftljus som piggar upp lite extra.

lite nytt på matbordet

Jag hittade det på Blomsterlandet. Fanns i två olika storlekar och flera olika dofter. Den där mahogny gillade jag bäst. Den luktar svagt fräscht.

lite nytt på matbordet

Och sen är den ju snygg också. Alltid trevligt med lite nytt till matbordet.

Den där lilla ställningen har fått komma fram ur gömmorna så den är som ny igen. Den har en liten vas som hänger i mitten. Där stoppade jag ner några slingor Murgröna som jag klippte av en planta.

Igår regnade det hela dagen. Efter en sen långfrukost föreslog Andreas att vi skulle åka till Erikslunds shoppingcentrum i Västerås. Det lät som en lockande tanke så vi åkte dit. Vi fyndade en del kläder båda två, Andreas hittade skor också. Och en hel del ljus från Ikea fick följa med hem också.

Jag har en väldigt intensiv vecka framför mig och Andreas har två tjänsteresor inplanerade, varav en övernattning. Så, vi kommer väl ut på andra sidan framåt helgen 🙂 Får se hur mycket jag hinner uppdatera här inne. jag vill oftast prioritera det eftersom det är avkoppling för mig. Men det finns ju gränser för vad jag hinner, hehe.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.