livet

GLÖGGPREMIÄREN KOM OVANLIGT SENT I ÅR

Glöggpremiären brukar ofta vara i oktober för min del. Älskar glögg och ser min chans när årets Blossa-glögg kommer ut. Men i år drack jag min första glöggmugg först för ett par veckor sedan.

Glöggpremiären

Årets glögg innehåller lime och jag är allergisk mot citron och lime. Lime är allra värst. Jag får migrän av det. Så årets glögg ville jag inte testa. Och i Andreas regelbok står egentligen att man inte får dricka glögg eller must eller pynta det minsta adventigt eller juligt innan första advent (vilket jag brukar strunta i 🙂 ) så han var inte så ledsen över att vi inte drack glögg i oktober.

Något annat som gjort att vi inte druckit glögg är vädret. Första halvan av november var ju så vansinnigt varm så inte ens jag blev sugen på glögg.

Glöggpremiären

Det var först för nån vecka sen som vi drack glögg. Och då tog vi förra årets glögg, som vi hade kvar av. En liten chokladbit till var gott.

Efter glöggpremiären har vi också testat att ta glögg i varsin liten termos ut i spabadet. Men det blev liiite för varmt. Att sitta i varmt vatten och dricka varm glögg är det är runt nollan blev lite för mycket. Så det får vänta ett tag.

Här är samtliga tidigare släppta årsglöggar. Och här är vår premiär 2019. Ser redan fram emot nästa version av årsglöggen!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ulrica
    5 december, 2022 at 09:11

    Vi har inte heller fått någon glöggpremiär än, mest pga det varma vädret känner jag.
    Sen är ju jag så där nördig och gärna vill fotografera glöggflaskan utomhus och då vill jag ha vinter :))).. så nu kanske det är dags att hämta ut en sån flaska!
    Stackars dig som är allergisk mot citrusarna..
    KRAM

    • Reply
      Lena
      6 december, 2022 at 07:18

      Förstår att du vill fota den utomhus. Och du har ju världens förutsättning där i skogen. Men, som sagt, snön saknas ju förstås. Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.