livet

TITTA UT FRÅN INSIDAN

titta ut från insidan

De intensiva dagarna fortlöper och jag får titta ut från insidan. När jag egentligen borde ta en paus mitt på dagen för att gå ut och få lite dagsljus så prioriterar jag ner det. Vill liksom bli klar så fort som möjligt. Jag tror inte jag är ensam om det.

Men jag tillhör inte dem som både fikar och äter vid datorn. Det skulle jag inte göra. Vid något enstaka tillfälle har jag tagit kaffet vid datorn om jag har ett möte och inte hann fika innan. Men annars värdesätter jag pauserna.

Kanske blir det den sista extra långa arbetsdagen idag, denna vecka. Kanske jag utmanar mig själv att släppa taget och gå ut i några minuter. Annars får jag väl titta ut från insidan, igen. Men har jag tur kan jag nyttja möjligheten att ta halvdag imorgon. Vi får se.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.