inredning livet

UPPE MED TUPPEN FÖR ETT TIDIGT FLYG

Idag fick jag vara uppe med tuppen för att hinna med ett tidigt flyg. 05.30 behöver jag ratta iväg hemifrån. En månad senare än först planerat. Covid satte käppar i hjulen förra gången.

uppe med tuppen

Det är dags att besöka en av mina medarbetare som bor och jobbar i Finland. Hon fick Covid nån dag innan jag skulle komma förra gången. Det är till Esbo jag ska, närmare bestämt, som är en förort till Helsingfors om jag förstått det hela rätt. Och ett par personer till har jag bokat in möten med. Det ska bli trevligt och jag känner mig både välkommen och efterlängtad. Det känns bra!

uppe med tuppen

Jag laddade packningen och de kläder jag ska ha på mig och satte klockan lite extra tidigt. Jag har tassat upp, tänt ljus och gjort i ordning frukost.

Så mysigt att sitta i mörkret och vakna till. De här bilderna tagna en annan dag vid frukost ett par timmar senare än den här morgonens frukost. Men mysigt ändå, trots att det började ljusna då.

uppe med tuppen

Doftljuset sprider en diskret behaglig doft.

uppe med tuppen

Som sagt, jag har varit uppe med tuppen och det är dags att dra iväg mot långtidsparkeringen, shuttlebussen och terminalen. På torsdag kväll styr jag kosan hemåt igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.