livet

FIRADE FEM ÅR TILLSAMMANS MED LITE EXTRA

Igår firade vi fem år tillsammans. Årsdagen var egentligen i torsdags, men då var Andreas på julbord. Jag fick en fin blombukett i fredags och sen tog firandet igår istället.

fem år tillsammans

Morgonen började med att jag fick frukost på sängen och Andreas tog en kaffe. Vi kollade på nyheterna innan vi sen tog oss ur sängen. Lite senare blev det frukost nr 2. Lite extra mysig frukost med varma frallor och bästa färskpressade juicen. Känns lite extra lyxigt! Vi pysslade sen på med det sista julpyntet, tog in granen och förberedde kvällens middag.

På eftermiddagen bjöd Andreas dotter in till kalas. Hon fyllde år igår och hade fixat gott fika. Tårtan var vansinnigt god. Saffransbullarna var också jättegoda, men tårtan stack ut. Eller cheesecake, var det nog. Misstänker att det var det här receptet hon utgick ifrån.

fem år tillsammans

Väl hemma korkade vi upp champagnen. Skålade och chillade en stund innan vi började med maten. Det blev en räktoast med avokado till förrätt, till det fortsättningen på champagnen. Till varmrätt körde vi parmesan- och basiklikabakad ryggbiff och potatis- och jordärtskocksgratäng. Annorlunda smaker och riktigt gott!

Lite tv-häng framför slutet av Så mycket bättre fick avsluta dagen och kvällen då vi firade fem år tillsammans.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.