livet

JULDAGSFIKA HOS SVÄGERSKAN OCH MIDDAG HOS SVÄRISAR

Igår blev det både juldagsfika hos svägerskan och middag med julklappsutdelning hos svärisarna. Innan vi gick dit tog vi det lugnt. Jag kröp till och med ner i stängen en stund och försökte sova. Men det gick såklart inte. Lite vila fick jag i alla fall.

 juldagsfika

Att Andreas syster är galet bra på det här med bakning har ni ju förstått vid det här laget. Så mycket gott jämt. Ofta hämtar hon inspiration från tyska tidningar. Fast i lite nerskakad version. De tyska bakverken brukar ju vara så stora och mäktiga, men hon gör det mer ”rimligt”. I like!

 juldagsfika

Små fina julstileben här och där.

 juldagsfika

Enkelt, men vackert!

 juldagsfika

Stämningsfullt i hallen.

Efter juldagsfika hos svägerskan och pojkvän gick vi hem och chillade en stund innan det var dags att byta om igen. Svärisarna bjöd på middag och sen hade vi julklappsutdelning när alla kunde vara samlade. Tiden gick fort och plötsligt var det närmare midnatt innan vi återigen drog oss hemåt.

Får se vad vi hittar på idag. Det blir nog en blandning av nyårsplanerande, städning och avkoppling. Och äta julmatsrester. Skönt att vi fick en paus från det igår 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.