livet

CHAMPAGNE OCH PICKNICKLUNCH PÅ NYÅRSAFTON

Idioter som vi är följde vi vår tradition med champagne och picknicklunch på nyårsafton. Det var runt nollan, gråmulet och jätteblåsigt. Ja, då är man idioter som envisas med att ha picknick. Men det var såklart jättemysigt också.

champagne och picknicklunch på nyårsafton

Det var sjätte året i rad som vi har picknick i Vattenparken på just nyårsafton. En mysig tradition. Så här såg det ut på förra årets nyårspicknick. I det inlägget var det också länkat till de andra åren. 2022 års version var det lite halvkämpigt eftersom det blåste så. Vi var tvungna att tjuvhålla glasen för att de inte skulle blåsa omkull, hehe. De små jullyktorna fick vara med i år igen. Men den ena blåste ut hela tiden.

Jag sprang runt för att fota. Inte jättekul bilder, men det visar ändå lite hur det var.

Vårfrukyrkan sticker upp ur trädtopparna. Ganska nära där jag bodde förut. Vattenparken är en fin oas i kanten av citykärnan i Enköping, bara 1,5 km från oss. Trots att det är så nära så var det länge sen vi var där.

Vi var på plats redan halv 12. Eftersom vi brukar ”få sällskap” av ett gäng som grillar korv och spelar kubb så blir det lite att tampas om borden. Just i år var vi där onödigt tidigt, visade det sig. De dök aldrig upp. De är uppenbarligen inte lika stora idioter som vi är 🙂

champagne och picknicklunch på nyårsafton

Här har ni dumskallarna 🙂 Jag hade satt upp kameran på en ”gorilla” (bordsstativ), men orkade inte leta rätt på fjärrkontrollen innan vi gick. Då måste man trycka på knappen och få en sån här bild, hehe.

champagne och picknicklunch på nyårsafton

Efter en stund dukade vi upp våra charkisar. En skinkskiva tog vind och flög iväg 🙂

champagne och picknicklunch på nyårsafton

Ser ni. Solen tittade fram. Det var nog hela två minuter eller nåt 🙂 Alltid något.

Kommer vi att ha champagne och picknicklunch på nyårsafton igen? Förmodligen 🙂

Två timmar senare packade vi ihop och gick hemåt och blandade avkoppling med middagsförberedelser medan brasan värmde upp oss. Hur kvällen blev visar jag i ett senare inlägg.

God fortsättning på det nya året, förresten!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.