livet

FORTSÄTTER ATT DRÖMMA OM SOLIGA DAGAR

Jag fortsätter att drömma om soliga dagar. Det är ju det enda jag kan göra. För här har solen lyst med sin frånvaro i en evighet och lite till. Känns det som. Finns den ens kvar, undrar jag?!

fortsätter att drömma om soliga dagar

Det är ett evigt tjat här inne om vädret. Jag vet (ingen har sagt nåt, men jag känner det själv 🙂 ). Men det påverkar mig så mycket. Även om jag sitter på kontoret om dagarna så påverkas mitt humör av om det är sol eller tråkväder. Allt blir så dystert med tråkväder.

Tur att jag har gamla soliga bilder med frost och blå himmel att titta på. Så vackert! Det gör mig på gott humör.

fortsätter att drömma om soliga dagar

Igår kväll såg vi över kläder och började packa till helgens resa. Det ska bli så mysigt att komma iväg på en kyssning. Dessutom planeras det för flera utlandsresor under våren. Love it! Fortsätter att drömma om soliga dagar tills dess. Typ.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.