hälsa & friluftsliv

SOLIG VINTERPROMENAD SOM ETT AVBROTT

Att ta en solig vinterpromenad känns ibland som ett måste. Det känns bara tvunget att släppa taget om tangentbordet, dra på sig varma kläder och bara gå ut. Att ta ett avbrott och få lite extra energi.

solig vinterpromenad

Nån vecka innan jul hade vi fått en laddning med snö så det låg ett sånt härligt vitt fluff över omgivningen. En dag när jag jobbade hemifrån, och gick ut från kontoret så fullkomligt badade köket och vardagsrummet i sol.

IMG_1291 krispig promenad.jpg
solig vinterpromenad

Just den dagen hade jag möjlighet att ta en långlunch så jag passade på. Klädde mig varmt och hängde kameran över axeln.

solig vinterpromenad

Som jag minns det så var det första soliga dagen på riktigt länge. Som jag njöt!

Jag tror jag stannade varannan meter för att fota och blev mer och mer kall om händerna. De hann liksom inte värma upp sig mellan bilderna. Men det var det värt 🙂

solig vinterpromenad

Det är bara några hundra meter till den här platsen hemifrån oss. Trevligt att lätt kunna gå hit för att få liiite natur. Det ska dock bli en solpark där så då får vi nog hitta nån annanstans att gå.

solig vinterpromenad

Jag har jobbat hemifrån måndag – tisdag. Normalt sett har vi kontorsdag måndag, onsdag och torsdag. Men just denna måndag – tisdag så hade jag bilen inlämnad för garantijobb. Trevlig att kunna få bilen fixad utan att betala en krona.

Idag är det dags att åka till kontoret igen. Perfekt att ha möjlighet att varva kontors- och hemmajobb. Och kanske passa på att ta en solig vinterpromenad. Glad så länge det är okej. Det är ju faktiskt ingen självklarhet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.