inredning livet

ALLA HJÄRTANS DAG 2023 SKA FIRAS TYCKER JAG

Alla hjärtans dag 2023 ska vi fira. Fira kärleken lite extra en specifik dag. Jag tycker inte att det nödvändigtvis behöver vara kärleken till en partner.

Alla hjärtans dag 2023

Alla kanske inte har en partner att fira kärleken till eller med. Vissa kanske till och med har en partner, men inte vill fira med. Något jag tycker att man alltid ska fira är kärleken till sig själv. Hylla dig själv för allt gott du gör. Fira att du tar dig framåt varje dag. Fira att du lever. Fira att du har tak över huvudet och mat på bordet (för det tänker jag mig att alla som hänger här inne faktiskt har). Fira allt du lyckats med. Stort som smått.

Ikväll ska jag och min kära sambo fira vår kärlek lite extra med en mysmiddag denna Alla hjärtans dag 2023. Inget märkvärdigt. Det behöver absolut inte vara nåt storslaget och presenter, tycker jag. Uppmärksamma varandra.

Jag firar självklart även mina barn, kärleken till dem, lite på distans.

Och jag passar på att skicka lite cyberkärlek till alla er som hänger här inne. Så glad över er. Även om ni inte gör så stort väsen av er. Det är okej det också 🙂

Får se hur länge jag orkar jobba idag. Vi tog covid-vaccination igår. Jag har varit jättetörstig inatt, haft ont i kroppen och feber. Har fortfarande ont i kroppen och lite feber. Får se var det tar vägen. Jag ska åtminstone hålla ett avdelningsmöte (via Teams som vanligt), sen kanske jag stänger ner efter lunch.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.