inredning

HALLBYRÅ MED STILLEBEN SOM OFTA ÄNDRAS

Jag har en hallbyrå med stilleben på. Och de där prylarna är sällan lika så särskilt länge. Några försvinner och några kommer till lite då och då.

hallbyrå med stilleben

Oftast plockar jag fram från gömmorna och det är extremt sällan något slängs. När något plockas bort så hamnar det i nåt skåp för att glömmas bort ett tag. Sen blir det som nytt igen när jag rotar runt efter nåt ”nytt”. Bra för både plånbok och miljö att snurra runt saker, såklart.

Den här vackra masken köpte jag vid det här tillfället då jag och dottern hade en mysdag tillsammans och gick på loppis och antikhandlar. Lite ovanlig inredningsdetalj.

Den här fyndade jag i Andreas gömmor när vi nyss hade träffats. Det är en maskintelegraf som han köpte då han jobbade till sjöss.

hallbyrå med stilleben

Den där fina flaskan fick jag av dottern. Den hittade hon på loppis, tillsammans med den här. Tänk att hon gav dem till mig. Det var så gulligt av henne! <3

Den där svarta krumeluren intill har svärfar gjort. Det är smält järn som stelnat. Han har förstått att jag gillar knasiga saker så han frågade om jag ville ha den. Och det ville jag såklart. Han målade en kloss och satte fast ”konstverket” på. Så läckert! Kottarna är fynd från resor.

hallbyrå med stilleben

Den ljusa läskflaskan har jag haft länge, minns inte riktigt, men den kan vara från mina farföräldrar. Rodret hittade jag också i Andreas gömmor.

Ljusstaken i trä köpte jag i Tyskland. Det kanske är tänkt att den ska vara till advent, men det struntar jag i. Den är fin året runt. Det syns inte så bra på de här bilderna, men den är väldigt speciell.

Får se hur länge denna hallbyrå med stilleben kommer att se lika dan ut nu då 🙂

Det börjar sakta närma sig helg. I söndags var vi hos mina föräldrar i Uppsala på lunch. Det var trevligt! Vi passade också på att åka till Bauhaus för att köpa en stor brevlåda. Skönt att sätta check på saker som vi tänkt länge. Kommande helg är helt oplanerad. Får se vad vi hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.