hälsa & friluftsliv

TA SIG UT PÅ EN SOLIG VINTERPROMENAD

Att ta sig ut på en solig vinterpromenad är så härligt. Särskilt när det är i form av en lunchpaus i arbetet. Då är den där promenaden värd extra mycket.

ta sig ut på en solig vinterpromenad

Att släppa taget om tangentbordet en halvtimme ger dubbelt tillbaka i effektivt arbete på eftermiddagen. Det är jag helt säker på. Och ändå är det så svårt. Jag är ofta så fokuserad när jag jobbar hemma så jag liksom bara kör på. Ja, jo, det såklart, jag tar både fika och lunchpauser, men sen kör jag på igen.

ta sig ut på en solig vinterpromenad

Men ibland händer det att jag tar tag i det. Då känner jag mig så nöjd efteråt. Så värt!

ta sig ut på en solig vinterpromenad

Här är gamla bilder från en promenad i Vattenparken. Mitt favvohäng! Jag gillar verkligen den där oasen i stan.

ta sig ut på en solig vinterpromenad

Och den här vackra bron är ett vackert fotoobjekt. Vinter som sommar. Imorgon är det dags för hemmajobbardag igen. Då kommer det bli svårt att hinna ta sig ut på en solig vinterpromenad. Då ska jag till nagelsalongen på lunchen. Den där mitt-på-dagen-prommisen får bli i helgen istället.

Vi har verkligen fått tillbaka vintern igen. Marken är täckt med snö och det där med våren… nja… det dröjer ett tag. Men längtan är ju rätt härlig ändå. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.