inredning livet

VÅRBUKETT OCH BUSVÄDER I KONTRAST

Vårbukett och busväder är väl en bra kombo. Iallafall om buketten avleder tankarna från det busväder vi haft i ett par dagar.

Vårbukett och busväder

Just när bilden togs igår var det soligt i nån timme. På förmiddagen var det snöslask och blåst. Ett sånt där riktigt busväder. Och i skrivande stund blåser det som tusan också, men det ser ut att vara klart väder iallafall.

Jag hittade såna roliga kvistar i blombutiken. Har aldrig sett såna där. De där med små korvar längst ut. Gagel heter de visst. De skiftar i rosa. Tyckte de passade bra ihop med brudslöjan och den rosa vaxblomman. Det fick bli ett hopplock av ett par olika kvistar som omväxling. Det blir ju mest tulpaner annars.

Vårbukett och busväder

Idag kommer barndomsvänner till mig på besök. De kommer på eftermiddagen och stannar till imorgon. Det ska bli så mysigt att ses igen. Tänk att jag känt dem sen 1980! Och tänk att jag har vänner kvar sen ännu tidigare också. Vilken gåva!

Vårbukett och busväder

Vi får väl se om det blir kombon vårbukett och busväder eller vårbukett och okej väder som tema idag. Tanken är att vi ska promenera en bit bort till ett museum i eftermiddag. Men jaja, inte värre än att vi tar bilen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.