livet

BUBBEL OCH OST EFTER EN HÄRLIG DAG

Vilken fantastisk dag vi fick igår. Så härligt med solen och lite lagom att göra. Vi avslutade med bubbel och ost på sena eftermiddagen.

bubbel och ost

Vi hade lagt bubbel på kylning för att ta när vi jobbat färdigt i trädgården. Och vi hade tagit fram de roliga och goda ostarna från frysen.

bubbel och ost

Så mysigt att sitta så där med bubbel och ost, oavsett om man kört hårt i trädgården eller mest chillat en hel dag. Det blev lite både och igår. Jag målade stolpar till nya lilla frukostaltanen och strök kläder i solen, tvättade ett par maskiner tvätt och bara chillade i solen med en packe tidningar.

bubbel och ost

Den gröna osten är min favvo. Det är en basilikaost. Jag hade aldrig hört talas om den tidigare. Väldigt annorlunda smak, men väldigt god smak. Den gula osten är italiensk bondost. Väldigt god den också. Det är Andreas favorit.

En liten dutt marmelad på en ostskiva lyfter smakerna tyckte jag. Inga kex denna gång. De här ostarna gillade vi bäst utan kex. Efter att ostarna var slut duschade vi och hoppade i badet en knapp timme. Sen blev det middag med Let’s Dance i bakgrunden.

bubbel och ost

Idag, när det ska bli lite tråkigare väder, passar vi på att åka till Erikslunds shoppingcenter. Jag vill uppdatera både kläd- och skogarderob. Och jag tror Andreas kanske också ville ha nåt. Och vi ska titta lite på utemöbler. Såg ett snyggt bord, som var nedsatt, som kanske kan vara nåt. Vi vet egentligen inte riktigt vad vi vill ha. Och egentligen har vi sagt att vi ska vänta tills alla uteplatser och uterum är klara. Men ser man nåt bra, som båda gillar, så är det väl bara att slå till, tänker jag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.