hälsa & friluftsliv

LÖPRUNDA I VÅRSOLEN – PREMIÄR FÖR I ÅR

Igår kostade jag på mig en löprunda i vårsolen. Jag tog en paus på lunchen för att röra på mig lite. När man jobbar 10-12 timmars arbetsdagar i närmare tre veckor så är det ju än mer viktigt att träna.

löprunda i vårsolen

Det är lätt så att jag prioriterar bort träningen när jag har mycket att göra. Så dumt. Det är ju då som man behöver det bäst egentligen.

löprunda i vårsolen

Det börjar närma sig slutet på den mest intensiva tiden, så snart ska jag nog vara igång med träningen mer regelbundet igen.

Det är fortfarande lite blött och kladdigt i markerna. Men så härligt!

löprunda i vårsolen

Den här lilla boden som står intill den gamla skogsbilvägen är så söt. Undrar vad som finns däri?

Aaahh, det var så härligt att äntligen komma ut på en löprunda i vårsolen. Den här våren har ju inte varit kul på det viset. Så kallt, blåsigt och mulet. Jag brukar visserligen springa även på vintern, men i år har det mest blivit att jag hängt på gymmet.

Idag ska jag försöka ta mig iväg till däckverkstan och sätta mig i kö där. Fy vad trist. Jag har mitt däckhotell där man inte kan boka tid, utan det är drop in. Jag tror jag ska byta ställe. Hatar att stå i kö och vänta. Tar väl med mig jobbdatorn så får vi se om jag kan passa på att göra nåt vettigt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  13 april, 2023 at 10:22

  Jag har sprungit regelbundet efter trettonhelgen, fast det har varit väldigt kallt ska erkännas, nu ska jag bara försöka hålla i det framöver😉 Jag bytte däck igår, däckfirman sms:ade om en bokad tid för mig, väldigt smidigt.

  • Reply
   Lena
   15 april, 2023 at 09:25

   Så skönt när man är igång regelbundet! Heja dig!

   Ja, jag tog med mig vinterhjulen hem och ska åka till ett annat hotell lite senare.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.