livet

17-ÅRSKALAS I VACKRA SYRÉNTIDER

Igår var vi på 17-årskalas. Det var min systerson som fyllde. Det måste väl vara optimalt att fylla år den här tiden! Och jag tror bannemig att det varit vackert väder varje år på hans kalas.

17-årskalas

Titta så vackert. De har en gammal uppvuxen trädgård med massor av lila och vita syréner. Jag passade på att sno med mig några kvistar med vita syréner.

Det dukades upp på terassen i solen. Det var perfekt temperatur att sitta där ute.

17-årskalas

De där bullarna hade gossen bakat mestadels själv (med viss assistans från mamman). Och jag lovar, det var kondis-nivå på dem. På riktigt! Så jäklarns goda!

17-årskalas

Väldigt gott och fräscht med fruktsallad som komplement också.

17-årskalas

Som om det inte räckte så bjöds det på paj också på detta 17-årskalas. En paj med mycket nötter och frön. Mycket god! Nästan så det var en nyttig paj 🙂

Den här presenten fick han av sina föräldrar. Som en symbol av den riktiga presenten han har önskat sig och ska få. Svågern, hans pappa, hade vikt ihop en säng i papper istället för att skriva ett kort att han ska få en säng. Kul grej!

Vi fick tyvärr inte med oss det vackra vädret hem. När vi kom hem var himlen grå och det började droppa lite. Regnet kom inte så det gick ändå att grilla och bada. Trevlig dag och trevlig avslutning.

Idag blir det trädgårdsarbete och altanbygge. Igen. Och ett par timmar vid jobbdatorn får det nog bli också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.