livet

DEN LADDADE ENERGIN ÄR SOM BORTBLÅST

Vi kom hem efter en fantastisk vecka i onsdags kväll. Fullständigt avkopplade. Den laddade energin är som bortblåst redan efter två arbetsdagar. Iallafall för min del.

laddade energin

Efter en vecka borta så är det ändå rätt skönt att komma hem. Och vi båda tycker att det är skönt att packa upp och tvätta så fort som möjligt efteråt. Så redan efter ett par timmar samma kväll var i princip allt återställt.

Sen har det varit två väldigt intensiva dagar på jobbet för min del. Det är inte alltid roligt att vara chef, kan jag meddela. Vilken tur att det oftast är jätteroligt och inspirerande. Jag ska försöka tänka på det i helgen när jag behöver jobba för att få ordning på saker och ting efter ledighet och annat som dykt upp.

laddade energin
Naturligtvis har det varit väldigt varmt och torrt här hemma, när vi varit bortresta, så svärmor har sprungit här och vattnat titt som tätt. Jag tror hon haft sån otur varje gång. Men hon skrattar och ler som vanligt och säger att det är väl ingenting. Jag gör det så gärna. Och nu när vi kommit hem har det kommit några välbehövliga skurar. Vi kunde iallafall sitta ute och äta middag igår kväll, men det blev fort kallt. Så kvällen avslutades i soffan.

Idag ska vi köra ett lass till Återbruket och sen köpa lite mera material så vi kan fortsätta ute. Det verkar bli uppehåll idag och regn imorgon. Nästa vecka kommer sex pallar med marksten att sätta tänderna i. Som sagt, den laddade energin försvinner lätt 🙂

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.