resor - långa & korta

DALHALLA GLAMPING VERKADE MYSIGT

Dalhalla Glamping verkade mysigt, konstaterade vi då vi kikade runt. Vi var på väg hem från en vecka i Idre och stannade egentligen till för att titta på konsertområdet.

Vi parkerade bilen och gick runt lite. Jag blev nyfiken på de tält jag såg strax intill. Tältområdet verkade helt nytt eftersom det var några där som snickrade.

Dalhalla Glamping

Varje tält hade en liten altan och utemöbler.

Dalhalla Glamping

Och varje tält hade en liten hörna med plank, för känslan av avskildhet antar jag. En trevlig detalj.

Vi gick också fram till scenområdet. Det var förstås staket runt, men det gick att kika in lite. Eftersom man ser läktarna så antar jag att scenen är nedanför vägen i bild. Det måste vara ett otroligt mäktigt ljud där nere mellan bergsväggarna. Nån gång får vi ta oss dit på konsert.

Här kan du kolla mera om du är nyfiken på Dalhalla glamping. Eftersom jag aldrig bott där så kan jag inte uttala mig om hur det är. Jag tyckte bara att det såg mysigt ut och ett trevligt sätt att bo med gångavstånd till scenområdet. Och nej, inte samarbete, bara ett tips.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.