inredning umgänge

GODA BAKVERK OCH SNYGG INREDNING

Fantastiskt goda bakverk och snygg inredning fick vi ta del av hos syrrans familj igår. Hennes dotter fyller snart år och skulle firas.

Vi hade jobbat i trädgården på förmiddagen. Mamma och pappa kom till oss mitt på dagen för att åka med oss till kalaset.

De har en väldigt snygg inredning, tycker jag. Sparsmakat och stilrent. En helt annan stil än vad vi har, men jag skulle absolut kunna tänka mig något liknande. Men man kan ju inte ha alla stilar man gillar 🙂

Så snyggt!

Stilrent och snyggt!

goda bakverk

Så goda bakverk att det var som värsta caféet ju! Massor med goda saker som de hade hjälpts åt att baka alla fyra tror jag, om jag förstod rätt.

goda bakverk

Den där mandelkakan med florsocker var underbar. Mellan varven så var det paketöppning och den glada 14-åringen-to-be var så tacksam för allt hon fick. De där ungarna har varit så tacksamma och glada ända sedan de var pyttesmå. Väldigt trevligt!

goda bakverk

När vi kom hem satt vi en stund i loungefåtöljerna i kvällssolen. Måste understryka att det var ju faktiskt var 23 september och vi satt i t-shirt vid fem! Helt otroligt varmt och skönt. Men väldigt märkligt. Vi hoppade sen i badet. När vi lagom kommit upp och fått på oss kläder så kom världens busväder. Först kom enbart blixtar, innan åskan började mullra efter en stund. Sen kom värsta störtskuren! Tur vi inte skulle bada då.

Snart ska vi göra oss i ordning och dra på oss arbetskläderna. Jorden på släpkärran ska ut i rabatterna (hoppas den inte är för regnblöt). Och en ganska stor tuija ska planteras om på ett annat ställe.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.