livet

VARMA TOFFLOR FÖR KALLA DAGAR

varma tofflor

Jag älskar tofflor. Gosiga och varma tofflor. Jag är ofta kall om fötterna så det är så skönt att ha något fluffigt runt fötterna. De förra tofflorna jag hade var fårskinnstofflor. De har jag använt sönder efter typ fem år. Det var dags för nya.

Och vet ni?! Det är såna där bra tofflor. Förutom att man kan sitta i kors med dem, som på förra bilden, så kan man ha dem bredvid varandra… 🙂

varma tofflor

Eller så kan man ha dem vinklade lite innåt…

varma tofflor

Och man kan till och med vinkla dem utåt. Bra va?! 🙂

Är du också sugen på ett par såna bra tofflor som dessutom är vansinnigt varma och gosiga så kan du kolla in här. De finns i flera färger och det finns förstås tofflor i andra modeller också. De kan du kika på här. Ett tips, de är rätt små i storleken. Det finns två storlekar S/M och L/XL. De små ska passa 36-40 och de stora 41-45. Jag har normalt sett 39-40 på skor, men valde de stora. Och de passar bra på mig. Visserligen gillar jag stora tofflor som inte sitter åt, men de känns inte jättestora. Och visst, fluffet inuti tofflorna kommer ju visserligen att platta till sig så de blir större med tiden. Men jag är iallafall nöjd att jag valde som jag gjorde.

varma tofflor

Igår åkte jag hem från jobbet redan på eftermiddagen. Jag kastade in väskorna och bytte om till träningskläder. Bilen skulle lämnas in på service så jag sprang hem från verkstan. Andreas är visserligen på tjänsteresa, så jag hade inget annat val, men jag brukar faktiskt rätt ofta springa till eller från verkstan när bilen behöver fixas. Skönt att passa på att ta en så kallad transportlöpning. Sen blir det omvänt i eftermiddag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna-Clara
    29 september, 2023 at 11:14

    Åh så gosiga tofflor! Bukar ha två olika par mystofflor, ett par slip-ins och ett par som ovan som sitter runt hela foten, snart dags för nya för mig med!

    • Reply
      Lena
      30 september, 2023 at 11:35

      Men eller hur! Så skönt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.