umgänge

80-ÅRSKALAS HOS NÖJD MAMMA

Igår var vi på 80-årskalas hos nöjd mamma. Min mamma. Hon fyllde ju 80 i veckan och igår var familjen där för att fira. Hon verkar vara väldigt nöjd.

80-årskalas hos nöjd mamma

Hon hade redan haft ett gäng släktingar och vänner i veckan, så blommorna stod på rad hemma i villan i Uppsala.

Vi som var där igår var syrrans familj, min familj och mina svärisar. Syrrans svärisar kunde inte pga sjukdom. Först blev det välkomstbubbel och tilltugg innan buffén dukades fram. Vi sjöng och hon fick presenter. Hon blev väldigt glad. Jag och syrran tar med mamma och pappa och våra respektive på musikalen Änglagård (med Tommy Körberg och Helen Sjöholm) på Oscarsteatern i Stockholm, och avslutar med middag. Det var extremt fullbokat. För att få de bästa biljetterna så fick det bli en söndag i mars. Men det går ju bra det också. Och sen fick hon andra fina presenter från svärisar, barnbarn och mitt ex med sambo.

80-årskalas hos nöjd mamma

Sen kom det fram bullar, kakor, tårta, kaffe och avec. Efter några timmar lämnade vi detta 80-årskalas hos nöjd mamma sist av alla. Väl hemkomna hoppade vi in i duschen och sen badet. Skönt att koppla av lite. Efter en kort stunds soffhäng efteråt kröp jag i säng medan Andreas satt kvar uppe.

80-årskalas hos nöjd mamma

Idag blir det en lugn dag här hemma. Lite plock ute. Har nån kruka kvar ute som behöver komma in under tak och jag ska nog tömma köksträdgården också. Vi får se vad jag har lust med.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.