livet

HALLOWEENPYNT PÅ STORA TORGET

Vår lilla stad är rätt bra på att göra fint på de allmänna utrymmena, tycker jag. Härom dagen när jag var på stan hade de exempelvis fixat halloweenpynt på Stora torget.

halloweenpynt på Stora torget

Givetvis finns det alltid folk som gnäller på allt och tycker att skattepengar ska räcka till hur mycket som helst. Men jag är nöjd. Våra parker är fantastiska, året runt.

Trevligt att de smyckat Stora torget med lite halloweenpynt nu också. De här sakerna kostar inte speciellt många hundralappar, men förgyller ett annars grått torg.

halloweenpynt på Stora torget

Även en spindel fick bo där.

Igår var det Bus-eller-godis-dagen. Det kom några barn, små och halvstora. Så länge de är trevliga och tacksamma så tycker jag den där traditionen är rätt ok, men i övrigt tycker jag det är en galen tradition då ungar ska gå runt och ”tigga”/förvänta sig en massa godis i grannskapet.

halloweenpynt på Stora torget

Nu är det bokslutsarbete som gäller för hela slanten. Fullt fokus och långa arbetsdagar, men det hör ju till rollen, som jag sagt så många gånger.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Butta
  1 november, 2023 at 06:27

  🎃Fint!🍁 Hoppas att det får ligga kvar också och inte vandaliseras!

 • Reply
  EWA
  1 november, 2023 at 09:01

  Hej hej. Tack för din fina blogg. Är det bara jag…..eller är gilla-knappen dold tills man trycker på Comments? Så har det inte varit förut. Må bäst Du också!

  Ewa

  • Reply
   Lena
   2 november, 2023 at 06:30

   Heeeej! Kul att du gillar att hänga här! Och tack snälla för att du berättar! Då ska jag kolla upp det. WordPress, där jag hanterar bloggen, har blivit uppdaterad. Så det är säkert därför.

   Ha en fin dag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.