livet

MORGONKAFFE I LUGN OCH RO – LEDIG DAG

Skönt att dricka morgonkaffe i lugn och ro en ledig dag. Kaffet på bilderna är visserligen kopp nummer två. Jag gick upp tidigt, trots att jag är ledig, och åt frukost och fikade med Andreas.

morgonkaffe i lugn och ro

Han skakade på huvudet och tyckte jag var galen som gick upp så tidigt trots att jag är ledig. Men jag vaknade vid fem och försökte somna om. Hade lite ont i huvudet och det blir bara värre när jag ligger kvar i sängen. så det var bara att gå upp.

morgonkaffe i lugn och ro

När han åkt till jobbet så kröp jag ner i sängen igen och försökte somna om, men då var hjärnan i full gång med allehanda saker som tydligen behövde processas. Morr!

Så, här sitter jag nu med andra koppen morgonkaffe i lugn och ro i skenet av ett ljus och myser i mörkret. Men medan jag skriver har det ljusnat.

Nyfiken på kopparna? Du hittar dem här. (Nope, ingen reklamlänk). De finns i tre färger, i både ”vanlig” kaffekoppsstorlek och expressokopp. Det finns också tallriksserviser och annat i samma serie.

morgonkaffe i lugn och ro

Jag får se vad jag hittar på idag. Det blir säkert en tur till gymmet. Sen kanske dottern kommer hit en sväng. Ska för övrigt försöka att bara chilla och göra saker jag kopplar av med. Jag har så väldigt mycket tid att ta av på jobbet, så kanske är jag ledig även på måndag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.