inredning

RAGGSOCKSKRUKOR BIDRAR TILL STÄMNINGEN

Raggsockskrukor är väl ett charmigt inslag och bidrar till stämningen så här i noventtider och snart adventstider. Jag minns inte riktigt hur jag kom på det, men jag var less på att klä in hyacinterna i säckväv och jutesnöre.

raggsockskrukor

Jag tyckte visserligen fortfarande om säckväv och justesnöre, och gör det än idag, men jag ville ha nåt nytt. Eftersom jag älskar att ha många vita hyacinter så blir det ju rätt dyrt att köpa krukor till alla. krukor som man knappast kan ha till nåt annat eftersom de är så små.

raggsockskrukor

Jag älskar också raggsockor, och har ett antal, så kanske det var så att ögonen föll på några sockor samtidigt som jag tänkte på hyacinterna. Vad vet jag? Hur som helst kom jag på att jag skulle testa. Jag tvättade alla sockor, och kanske köpte jag också några till. Sen vände jag dem utochin för att sen kunna vika ner kanten och göra sockan dubbel. Man får liksom puffa till hälen lite och forma krukan så den står jämnt. Sen är det bara att försöka stoppa ner hyacinten i sockan.

raggsockskrukor

Jag måste säga att jag tycker att raggsockskrukor blir ett lite charmigt inslag på middagsbordet eller på nån byrå eller så. Det blir lätt en snackis. De bidrar liksom till en mysig stämning, tycker jag. Och japp, även i år kommer vi att ha hyacinter i raggsockor.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.