inredning

ADVENTSLJUSSTAKE SOM SYNS – NYTT TILLSKOTT

Vi behövde en adventsljusstake som syns lite bättre i köket. I och med att det är rätt låga fönster så krävs det lite höjd för att det ska se bra ut. Vi har tidigare haft en adventsstjärna på fot, som vi hade sen tidigare.

adventsljusstake som syns

Den där stjärnan var inte så jättebra kvalitet så den var lite ranglig och glipade in till lampan. Men jag har inte hittat nåt alternativ förrän härom veckan. Då dök den här staken upp i ett sms från Mio. En härlig greige kulör. Och rätt hög. Jag surfade in på hemsidan och konstaterade att det fanns bara tre i lagersaldot och jag ville ha två. Det var bara att slänga sig i bilen och roffa åt sig.

adventsljusstake som syns

De här söta tomtarna får vara kompis med staken i köksfönstret. Nu så här i adventstider så har jag mest gråa och beiga saker. Närmare jul får lite mera röda inslag komma fram.

Nu har vi en adventsljusstake som syns bättre både inifrån och utifrån.

Första arbetsdagen i månaden innebär lång arbetsdag. Sätter mig vid tangentbordet om en liten stund, redan vid 6 så det inte blir så sent ikväll. Vill ju vara med att förbereda husbilsresan och att hinna bada en stund. Såklart!

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.