husbil livet

JULFIRANDE MED ALLA MINA UNGAR PÅ JULDAGEN

Det blev ett julfirande med alla mina ungar på juldagen. Vi kör vartannat år. Vartannat år har jag mina ungar och föräldrar hos oss på julafton och vartannat år blir det på juldagen.

julfirande med alla mina ungar

Mina föräldrar kunde inte komma eftersom de var förkylda båda två tyvärr. Vi hade dukat upp för julbord vid 14-tiden. Vi brukar ses tidigare, men i år tog vi det lite senare för att alla skulle slippa stressa. Äldsta sonen och sambo kom en timme tidigare för att sonen skulle hjälpa till med att byta router till nätverket och sambon hjälpte till med matförberedelser. Så uppskattat!

julfirande med alla mina ungar

Efter en lugn och trevlig middag så chillade vi en stund i soffan innan vi delade ut julklappar från Secret Santa. Och dottern. Ja, vad ska man säga. Hon är makalöst duktig på att slå in julklappar. Den här julisen gjorde hon till sin yngsta storebror. Jag har aldrig sett nåt liknande. Inte en tejpbit så långt ögat kunde nå. Dessutom var pappret väldigt speciellt. Alldeles strävt och matt i färgen. Så coolt!

julfirande med alla mina ungar

Och såklart. Det blir alltid sällskapsspel’ande när ungarna är i farten. Just det här, Dominion, var inte jag och Andreas med på för att vi pysslade undan julmaten, men andra spel var vi med på. Lättsamt och trevligt sätt att umgås. Framåt 23-tien åkte sönerna med sambos hemåt och dottern sov över hos oss. Så mysigt julfirande med alla mina ungar!

Morgonen efter packade vi ut saker i husbilen och drog iväg. Vi åkte först via Uppsala till mina föräldrar med en julblomma. Vi handlade lite i matbutiken åt dem och passade på att skotta garageuppfarten och salta trappan.

Och sen. Sen landade vi på en ställplats i Sigtuna. Målet för denna månads husbilstur. En plats i båthamnen intill en massa fina gamla bostäder. Vi kom i mörkret så vi såg inte så mycket annat än att det såg mysigt ut. Vi fixadade julbord i husbilen, potatis, sill, kallrökt lax, Jansson, köttbullar, prinskorv. Och öl och snaps. Så mysigt. Idag ska vi mysa runt i Sigtuna.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.