inredning livet

ÄN SÅ LÄNGE ÄR ALLT SOM VANLIGT

Det är lätt att känna att saker ska förändras bara för att det är nytt år. Men än så länge är allt som vanligt.

än så länge

Det är lätt att känna att det ska vara ljust på mornarna när jag går upp kl 05.00. Det är lätt att känna att det ska vara grönt ute. Det är lätt att känna att fåglarna ska kvittra som tokiga. Det är lätt att känna att det ska vara varmt ute.

Men än så länge är det mörkt. Än så länge ligger snön tjock i trädgården. Än så länge är fåglarna tysta. Än så länge är det ett antal minusgrader ute. Än så länge är det mesta av julpyntet kvar. Än så länge är det tid för vila.

Tid för vila åtminstone fram till igår. Vi hade en jätteskön dag igår. Vi bara hasade omkring eller hängde i soffan. Pratade framtidsplaner. Pratade värderingar och tankar. Det mest ansträngande vi gjorde var att göra min goda kålrätt. Avslutade kvällen med att titta på en film.

Idag börjar jobbrallyt för min del. Än så länge är allt som vanligt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  3 januari, 2024 at 09:20

  Ja, i sociala medier blir vi just nu överösta med vårkänslor, helt bortsstädad jul och planer för 2024.. men det är ju precis som du skriver helt som vanligt än, i alla fall även hos oss. Julgranen och adventsljusstakarna står kvar, vi skottar snö och bär in ved som aldrig förr och dricker varmt te för att hålla oss varma i mörkret. Här syns absolut inga spår på något ljus och vår än och det är väl precis som det ska vara tänker jag. Januari ska vara smällkall och full med snö och mörker, då funkar ju säsongerna :-).

  Tack för tipset på kålrätten. Jag tror att jag ska låna receptet och testa med lax, det borde också funka bra!

  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   3 januari, 2024 at 09:55

   Eller hur. Jag tänker att om jag försöker skynda på våren så blir den ju ännu längre bort i verkligheten.

   Ja, lax borde funka alldeles utmärkt.

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.