livet

JULEN ÄR UTSTÄDAD OCH EN LUGN HELG

Julen är utstädad. Allt är nedplockat i lådor och utburet i garaget. Det är alltid en kluven känsla. Det är både sorgligt och skönt på samma gång. Lite sorgligt att den mysiga tiden av ljus som lyser upp i mörkret är borta för denna gång. Men skönt att få lite luft i inredningen. Kvar är några få rester av blommor och godsaker.

Julen är utstädad
Julen är utstädad

Vi har haft en lugn och skön helg och jag känner mig laddad för ny vecka. En vecka som inte något annat än gymbesök är inplanerat. Kanske man skulle ta tag i att surfa runt på matrecept. Vi är sååååå less på att hitta på ny vardagsmat. Det är så lätt att fastna i det gamla träsket. Jag känner att vi behöver lite ny inspiration. Det får bli ändring på det.

Då kickar vi igång den här veckan då. Have a good one!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.