inredning livet

SEMESTERDAG SOM BLEV EN HALV ARBETSDAG

Igår hade jag en semesterdag som blev en halv arbetsdag. Det var inte vad jag sett fram emot. Men det är sånt jag får räkna med i min roll.

semesterdag som blev en halv arbetsdag

För att inte trötta er med detaljer så kan jag säga att det berodde det på två olika externa parter som klantat sig. Det tog mig typ halva dagen att rodda ett antal mail och telefonsamtal innan det löste sig. Morr! Sen kunde jag få ur mig frustration och irritation på gymmet. Bästa sättet! Lite annat småfix hann jag med. Det var min semesterdag som blev en halv arbetsdag det. Inte mycket till avkoppling.

En kopp kaffe vid soffbordet hann jag med iallafall 🙂 

Idag jobbar jag från hemma-kontoret. Skönt! Och efter jobbet ska jag hämta ut terminalglasögon. Får se hur det blir. Jag har progressiva glasögon normalt sett, men det blir lätt att man lutar huvudet bakåt för att se på skärmen. Och det är ju inte så bra i längden.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.