inredning livet

VÅRKÄNSLOR SOM SAKTA GÖR SIG PÅMINDA

Har ni också vårkänslor som gör sig påminda!? Det har jag i alla fall. Jag känner att de börjar komma smygande.

vårkänslor

Jag har inte riktigt velat släppa fram för mycket vårkänslor eftersom det ju faktiskt är väldigt lång tid kvar som det kan snöa. Då är det så lätt att bli besviken.

vårkänslor

Inte mycket händer här hemma nu. Vi har liksom gjort det mesta. Kommit i ordning med saker och ting. Städat det mesta. Ja, ok, det sista ska slutföras på kontoret bara när det gäller städningen.

vårkänslor

Vi har ju varit på husbilsturer väldigt mycket nu ett tag. Varje helg de senaste veckorna, och några helger till. Men kommande helg blir det bara en natt. Vi ska nämligen på romprovning på golfklubben, ett stenkast bort. Det ska bli kul! Så vi åker med husbilen först på lördag förmiddag. Och när man är ute med husbilen så märks vårkänslorna lite tydligare på nåt sätt. Härlig känsla att öppna dörren och kliva ut och höra fågelkvitter. På ett annat sätt än hemma.

vårkänslor

Men än så länge är det vardag och februaritorsdag och vinter. Imorgon är det iallafall vårmånad i kalendern. Det känns bra!

Igår kväll hängde jag med dottern. Vi åt middag tillsammans och jag hjälpte henne att röja lite saker eftersom hyresvärden ska renovera i det utrymmet. Mysig kväll!

En torsdag på jobbkontoret och en fredag på hemmakontoret ligger närmast i tid.

Ha en fin torsdag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.