inredning

SOLENS STRÅLAR GÖR MIG GLAD

Bara vetskapen om solens strålar gör mig på gott humör. Jag har haft en ganska vanlig arbetsdag på hemmakontoret idag, så jag har mestadels varit inomhus.

solens strålar
Solens strålar gör mig på gott humör

Solen gav sig till känna redan på morgonen så jag passade på att fota lite. Här står jag i köket framför köksbänken och fotar mot matbordet och terassdörrarna.

Jag jobbade på hela förmiddagen och tog sen en långlunch. Åkte till gymmet. Lite galet kan tyckas när det var så fint väder. Men jag kände verkligen för att köra lite tunga övningar och köra slut på kroppen muskelmässigt.

solens strålar

Jag fick ändå lite sol på näsan då jag tog årets första eftermiddagsfika där ute i en fåtölj. Det var visserligen rätt kallt, men det gick. Och det var skönt den korta stund jag satt där ute!

Sen var det bara att jobba på ett par timmar igen innan jag stängde ner lite tidigare.

solens strålar

Jag slutförde sen det sista kring packningen i husbilen. Mat och prylar och sånt. Vi packade det mesta igår kväll, men det är alltid lite kvar att ta ut. Och jag passade på att förbereda kvällsmaten så det går snabbt när vi kommer fram. När Andreas kom hem från jobbet fixade han med gasolen som tagit slut och det sista av sin packning. Och jag fick världens finaste bukett för att det är internationella kvinnodagen! Så gulligt! Sen bar vi iväg.

solens strålar

I helgen håller vi till lite nordväst om Enköping. Vi ska testa ett väldigt speciellt ställe som heter Lerkulan och ligger i Skinnskatteberg, Västmanland. Ibland är det spelningar där, trubadurer och rockmusiker bland annat. Han har bjudit in till JAM imorgon kväll. Får se om någon nappar och dyker upp.

I vilket fall får vi säkert en mysig och avkopplande helg. I skrivande stund är klockan snart 6, det är fortfarande ljust och vi har ungefär en halvtimme kvar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.