husbil

VI DROG IVÄG TILL EN PLATS I SKOGEN

Vi hade bestämt oss sen en tid tillbaka att dra iväg till en plats i skogen denna helg. En speciell plats med både lugn och aktivitet. Vi bokade in oss.

Där står han, framkörd och nästan färdigpackad sen kvällen före. Så snart vi jobbat klart så packade vi det sista och fyllde vatten innan vi åkte.

Det var fortfarande ljust då vi parkerade intill Skottvångsgruva i Sörmland. Två husbilar stod där redan. Och några personbilar. Det var nämligen bygdepub vid gruvan igår kväll.

en plats i skogen

Inte världens finaste bild, men jag vill ändå dela för att det var en jättegod kycklingrätt som vi gjorde. Måste nog dela receptet senare.

en plats i skogen

Framåt 21 hade vi ätit klart och bestämde oss för att gå till puben för att kika hur det var.

en plats i skogen

Mysigt upplyst!

en plats i skogen

Himla coola lyktor! De föll ju jag för förstås! 🙂

en plats i skogen

Här pågick ett quiz. Ett 30-tal personer satt med sina quiz-svar och rättade. Det verkar ha varit en väldig blandning på frågor. Svåra frågor. Vi tog ett glas och lyssnade på redogörelsen av svaren. När quizet var klart så var det liksom slut. Det hade säkert varit trevligt att gå dit vid 17 eller nåt, då puben öppnar. Äta en bit, lyssna på musik och försöka vara med på quizet. Kanske blir det fler tillfällen. Väldigt fascinerande att komma till en plats i skogen och hitta sånt här.

Vi drog oss tillbaka till husbilen och kröp i säng rätt snart. Nu ska vi packa ryggsäckarna och gå en slinga längs Sörmlandsleden. Ett antal slingor och sträckor startar precis här intill.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.