husbil resor - långa & korta

RESTAURANG HÖRNET I VADSTENA ÖSTERGÖTLAND

Googlar man efter en bra restaurang i Vadstena, eller frågar någon om tips, så kommer Restaurang Hörnet i Vadstena upp. Det är ett populärt ställe och nu förstår vi varför. Så bra mat!

Förra gången vi var i stan var vi för sena att boka, men till i lördags den gångna helgen så var jag lite snabbare. Vi gick förbi hörnet på dagen för att se var det var någonstans.

Vi hade gått lite på stan och sen träffat på några instavänner tidigare under dagen. Vi fyllde sen på med lite mellis innan det var dags att göra oss i ordning för ett restaurangbesök.

Restaurang Hörnet i Vadstena

Jag tog kammussla och Andreas tog rökt ankbröst till förrätt. Mmm!

Restaurang Hörnet i Vadstena

Till varmrätt tog jag gös…

Restaurang Hörnet i Vadstena

… och Andreas tog ryggbiff.

Jäklarns vad gott det var! Smakerna matchade perfekt och maten bara smälte i munnen. Andreas var också jättenöjd, förutom att han tyckte det var för lite potatis. Ja, det syns ju på tallriken.

Servicen hade lite att önska. Jag fick be om vatten, ingen frågade om det smakade bra och vi fick vänta rätt länge på allt. Vår slot-tid var 20-22 och vi var där till 22. Då hade vi inte ätit nån dessert. Det hade vi alltså inte hunnit inom tiden ifall vi velat. Jag tror de hade personalbrist plus att en tjej jobbade sin allra första kväll.

Men sammanfattningsvis, vansinnigt god och vällagad mat på Restaurang Hörnet i Vadstena! Den kocken visste vad hen gjorde!

Vi hade fem mysiga dagar i Vadstena över långhelgen och kom hem rätt sent igår. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och köra bokslut så det ryker.

Här skriver jag om vår första kväll med solnedgång och vickning.

Här skriver jag om trevligheter.

Här skriver jag om avkoppling och kultur.

Och här kan man läsa om vår Valborg.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.