livet

NYBAKAD STUDENT FIRADES I KVÄLLSSOLEN

Igår var det en nybakad student som skulle firas. Studenten själv hade startat redan kl 6 på morgonen medan vi andra kom mot kvällningen.

Det var Andreas kusins son som tog studenten och den sista i familjen att firas av på det sättet. De har en vindskyddad uteplats som pyntats med ballonger, girlanger och annat. Det var nog tur att det hunnit bli lite svalare och inte såsom det varit de närmaste veckorna. Då hade det nog varit på tok för varmt för vissa att sitta där.

Klassen hade startat där hemma hos dem med frukost vid 6. Sen blev det sedvanligt utspring och flakåkning, runt i Västerås. På kvällens festligheter var det en blandning av släkt och vänner. Så trevligt. Och en himla massa god mat på buffébordet.

Tyvärr hann jag inte fota innan folk började ta av maten, så det ser lite kladdigt ut kanske. Men strunt samma.

nybakad student

Efter maten var det presentöppning. Det coolaste han fick måste ju ha varit ett tandemhopp! Det måste ju vara galet läskigt, men också så häftigt att hoppa fallskärm!

nybakad student

En nybakad student brottas med presentsnören och papper. (Jodå, han hade namn på mössan, men det har jag klonat bort).

nybakad student

Efter en stund kom tårta och kaffe fram. Kan det bli mer somrigt än så här!?

Vi var lediga denna klämmfredag och hade pysslat lite hemmavid och Andreas hade köpt lite material för att komma vidare i trädgården. Jag lyckades plantera om några blommor och rensa ogräs trots benet i paket. Så skönt att kunna göra lite nytta. Och dottern kom över en stund innan det var dags för både henne och oss att göra oss i ordning för kvällen. Hon skulle på aw och vi på studentfest.

Vi fick en sån trevlig kväll och jag tror studenten var nöjd med sin dag och kväll så långt. Självklart skulle grabbarna vidare ut på stan senare.

Själva åkte vi hem till tystnaden och lugnet. Tog ett glas vin med oss ner i spabadet och varvade ner. perfekt avslutning på en trevlig dag och kväll.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.