livet

EN SKÖN OCH AVKOPPLANDE SEMESTERDAG

Igår blev det en skön och avkopplande semesterdag då inte många knop blev gjorda. Dagen startade visserligen med ett gympass på morgonen, men sen blev det lugnt.

avkopplande semesterdag

Jag har så mycket energi i kroppen så att göra prick ingenting en hel dag mår jag inte bra av helt enkelt. Då kryper det i kroppen och jag klättrar på väggarna.

avkopplande semesterdag
Melon, keso och kaffe i solen en avkopplande semesterdag!

Men tränar jag på morgonen så får jag ur mig den typen av energi och in med ny energi i huvudet, och samtidigt avkopplad i kroppen. Fråga mig inte hur det går till, men det funkar så för mig. Så under resten av dagen kunde jag ha en avkopplande semesterdag då jag inte gjorde mycket. Gräddade frukostbrödet som jag haft på kalljäsning över natten och sen satt jag mest i den här stolen i solen och läste. Och satt i solen och kollade lite på Youtube för husbilstips.

avkopplande semesterdag

Nu på morgonen ska jag till dottern för att hjälpa henne med en grej innan hon ska dra iväg. Sen ska jag till optikern en snabbis och till färghandeln för att fixa med färgen till uthuset. Så idag, när det ändå är en mulen dag, så blir det lite mera aktivitet, men ändå lugnt. I helgen blir det stenläggning. Förhoppningsvis kan vi bli klara med gången. Håll tummarna!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.