livet

TESTADE PINCHOS FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Vi testade Pinchos för första gången för ett par veckor sedan. Vi har länge varit sugna på att testa, men det har inte blivit av. Det är ju ett lite speciellt koncept så visst motstånd har nog funnits, ärligt talat.

Mellansonen och hans sambo har varit där mycket så vi bjöd med dem helt enkelt. Hans sambo fyllde år så det blev som en födelsedagspresent till henne. På borden då vi kom till restaurangen fanns popcorn att stoppa i sig i väntan på maten.

Testade Pinchos

Vi hade bokat rätt sent och det är ett populärt ställe så vi fick välja antingen att äta rätt tidigt eller rätt sent. Valet föll på tidigt.

Vi gillar tapas så vi såg mycket fram emot maten. Vet ni hur det funkar där? Hur som helst, det går ut på att man beställer dryck och mat direkt i deras app. Sen får man en signal när den är klar och går själv och hämtar den. Betala gör man även via appen.

Vi laddade ner appen och beställde. Eftersom vi hade en tidig tid så var det inte fullsatt. Så denna kväll behövde vi inte hämta maten själva utan den blev serverad. Massor med goda smårätter om in.

Testade Pinchos för första gången
Testade Pinchos för första gången

Vi var så glada att vi äntligen testade Pinchos. Gillade verkligen det stället. Jättefräsch mat och lite kul grej med ett annorlunda koncept. Och faktiskt så funkade det riktigt smidigt med att både välja mat, att välja och att betala med appen. Jag blev inte frustrerad över krånglande teknik en enda gång 🙂 Nu var det ju visserligen sonen som rattade det mesta, men ändå. Kan verkligen rekommendera det. Har du testat Pinchos? Jag är inte förvånad i så fall, för det finns i väldigt många städer över hela landet. Vad tyckte du?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  28 augusti, 2021 at 11:25

  Tack för påminnelsen! Vi var där för flera år sedan och vi var jättenöjda men jag har tyvärr glömt bort den där restaurangen. Jag älskar deras meny så det får nog bli ett besök där snart. Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   29 augusti, 2021 at 07:50

   Då låter det som att det helt klart är dags! 🙂 Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.