livet

NÄR EN BLOGGLÄSARE GER SIG TILLKÄNNA

När en bloggläsare ger sig tillkänna kan man ju inte bli annat än glad. Jag hade varit på gymmet och sen poppat in på Ica Maxi för att kompletteringshandla lite när plötsligt en kvinna säger ”tack för en bra blogg! Jag har aldrig kommenterat på bloggen, men det var roligt att få säga det iallafall”. Det var så himla roligt att få höra så jag gick länge och log för mig själv!

När man skriver en blogg, och det sällan är nån som kommenterar, så blir det ju att man skriver rakt ut i ett mörker. Sen vet jag ju att familjen läser och jag ser ju på statistiken att det är massor med folk som läser varje dag. Så det är så roligt när en bloggläsare ger sig till känna. Och, jag såg nu, att hon faktiskt kommenterade i gårdagens inlägg. Hej Elisabeth! 🙂

Igår, på semesterns första dag, var det äntligen dags att beta av ett gympass. Jag har inte varit där sen tidigt i våras. Hårt arbete på jobbet, benbrott, sälja mammas och pappas lantställe och lathet har satt käppar i hjulet. Jag körde ett antal arm- mag- och ryggövningar fick det bli. Underbart skönt!

Nu, efter frukost, ska jag till gymmet igen. Ska köra benövningar tänkte jag. Men jag tar väldigt låga vikter för att känna på hur kroppen, och benet med brottet, reagerar. Tänkte sen fortsätta packa husbilen, så i princip allt är klart inför avresa imorgon förmiddag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.