livet

MORNARNAS VACKRA DIMSLÖJOR

Mornarnas vackra dimslöjor får mig att vakna till på väg till jobbet. Som tur är går det väldigt sakta på just denna väg eftersom den är så krokig och smal. Härom morgonen nöjde jag mig inte med mindre än att stanna för att fota.

Mornarnas vackra dimslöjor

Så fantastiskt vackert. Efter en lite svalare natt så känns det skönt i luften. Man måste passa på att njuta nån minut. Det har man oftast tid med.

Mornarnas vackra dimslöjor

Vi har ju haft några fantastiska dagar, vädermässigt, nu ett tag. Helt otroligt varmt. 27-28 grader i början av september känns ju lite märkligt minst sagt, men ändå skönt. I fredagskväll var det riktigt nice att gå en bit fram till Västerås slott, från hotellet, och sen få fördrinken på borggården. Och i lördags, då vi kom hem från sonens kalas var det så härligt att hänga på trädäcket i ett par timmar i kvällssolen.

Det var inte lika härligt med denna värme igår då vi var flytthjälp. Det fullkomligt rann om mig. Men nu är det gjort. Check. Det gick bra med flytten. På en timme hade vi tömt lägenheten och lastat ur på en halvtimme. Det som tog tid var transporten mellan Enköping och Örebro. Men vi var klara vid 14 så vi hade några timmar då vi kunde varva avkoppling med att packa husbilen.

Nu är det två arbetsdagar innan vi drar iväg med husbilen i fem dagar. Vi är supertaggade. Vi kommer att besöka Elmia husvagn & husbil.

Som sagt, två arbetsdagar kvar, då jag har chans att njuta av mornarnas vackra dimslöjor.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.