inredning livet

LJUSET ÄR PÅ VÄG TILLBAKA

Så skönt att ljuset är på väg tillbaka. Love it! Det känns som man vaknar till ett nytt liv igen. Nystart. Nytändning. Ny energi. Och det är ju helt i sin ordning att vi känner så. Naturen går in i viloläge och vi människor är ju en del av naturen. Så dumt att försöka streta emot egentligen. ”Förr” kunde man ju bara jobba eller göra andra saker när det var naturligt ljus eller möjligen i sken av ett stearinljus. I övrigt var man i viloläge.

ljuset är på väg tillbaka

Nu skapar vi en fiktion. Vi pressar oss till att allt ska vara lika året runt. Vi åker/går till jobb och skola samma tider året runt. Vi har en fritid där vi är aktiva i princip samma tid året runt. Helt galet egentligen. Inte konstigt att många är så trötta under vintern. Jag generaliserar såklart. Det finns de som blommar upp på hösten och vintern också. Och det finns de som typ går i ide under den mörka årstiden och följer naturens gång. Men jag tror att de flesta bara kör på som vanligt.

Men nu så, ljuset är på väg tillbaka. Även om det såklart har varit soliga dagar under vintern så är det ju liksom ett helt annat ljus. Ett ljus som ger hopp om en riktigt härlig tid!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.