husbil inredning

STILLEBEN PÅ MATBORDET I HUSBILEN

Visst är det väl trevligt med ett litet stilleben på matbordet. Det brukar jag alltid ha. Både hemma och i husbilen. Några små saker ihopplockade i grupp kan lyfta den mest tråkiga dag.

stilleben på matbordet

Elefantöra-blomman tog jag med mig i husbilen denna gång. Den är ju lite känslig för bristande vattning. Jag brukar bära över den till svärisarna när vi är borta, men denna gång skulle de resa bort också. Så blomman fick följa med.

Och den här söta lilla buketten stod på vår köksbänk när vi kom hem från Elmia. Svärmor hade piffat lite för att önska oss välkomna hem. Den fick också komma med i husbilen och höll sig faktiskt i en vecka.

Visst är det väl trevligt med ett litet stilleben på matbordet. Det brukar jag alltid ha. Både hemma och i husbilen. Några små saker ihopplockade i grupp kan lyfta den mest tråkiga dag.
Stilleben på matbordet

Och ljuset då. Svinbra! Jag köpte några såna i en inredningsbutik i Vadstena när vi var där över Valborg. Jag har ett lite mindre ljus till matbordet utanför husbilen också. Och jag har även till matborden hemma, ute och inne. Ljusen klarar både stark sol och vinterkyla. Och har timer. Så bra. Ska försöka snoka lite på nätet och se om jag hittar nån webbshop som säljer för jag vill ha även till lyktorna ute.

stilleben på matbordet

Igår regnade det, blåste och var soligt om vartannat här på camping. Det har regnat inatt och idag vaknade vi till kraftig blåst. Prognosen visar på regn hela dagen, men i helgen ska det bli bättre. Vi ser fram emot en skön och chill helg med lite extra trevligheter på lördag kväll. På söndag är det dags för hemfärd. Vi har bara varit hemma nån dag på tre veckor. Det ska bli skönt att komma hem också. Även om vi trivs väldigt bra i vårt lilla rullande hem också.

Önskar er en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Lena
    27 september, 2024 at 08:57

    Har massor av just batteriljus, känns väldigt säkert. Finns mycket att välja på hos Clas Ohlsson.

    • Reply
      Lena
      27 september, 2024 at 03:54

      Verkligen perfekt. Klarar de också heta sommardagar och kalla vinterdagar?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.