livet

FIRANDE AV EN 30-ÅRING HÄR HEMMA

Igår hade vi ett lite nedtonat firande av en 30-åring här hemma. Dottern sov hos oss och jag hade köpt hem saker till en lite extra mysig frukost. Hon blev glad över det.

firande av en 30-åring
Firande av en 30-åring

Hon är inte så mycket för nåt storslaget så det ville jag respektera. Jag hade förstås frågat hur hon ville ha det. Om vi skulle göra nåt speciellt tillsammans. Men nä. Hon ville helst vara hemma och provbaka tårtor. Det blir ju ett större firande om ett par veckor.

firande av en 30-åring

Vi hade bestämt att frukosten skulle vara klar kl 9 och hon fick inte komma upp innan. Det är ju lite svårt att vara tyst när man håller på med sånt så jag antog att hon skulle vakna tidigare. När det var dags så satte jag igång en spellista med födelsedagslåtar på hög volym och sen tassade vi in med blombukett och ljus. Ingen present på sängen denna gång.

Hon hade fått en present tidigare, men hon fick också en Swish.

firande av en 30-åring

Vi satte oss till bords. Vi hade fixat smoothie, färska hallon, varma småbröd, varma croissanter, vaniljhjärtan, juice kaffe/thé. Hon var så glad och nöjd.

firande av en 30-åring

Vi hade en sån mysig frukoststund i lugn och ro. Sen pysslade vi på med annat. Jag och Andreas fixade ute i trädgården medan dottern höll på med fyllningar till tårtor. Två olika bottnar hade hon gjort dagen innan.

På eftermiddagen kom sen Andreas dotter också. Vi alla fick montera våra egna tårtbitar. Tårtbottnarna var uppskurna i lagom små bitar och det var fyra olika fyllningar så man kunde välja kombinationen själv. Lite kul idé. Jag tror att dottern har valt vilken variant hon vill bjuda på på festen. (Förutom maten vi ska beställa).

firande av en 30-åring

Vi hjälptes åt att sen plocka undan allt och diska innan hon sen plockade ihop alla sina saker. Vi åt middag tillsammans och sen åkte hon till sin pappa där hon ska bo i en vecka innan hon kommer tillbaka hit igen (p g a mögelskadad lägenhet). Hon var så nöjd med sin födelsedag!

Nu är det dags att kicka igång en ny vecka. Jag jobbar hemifrån idag och imorgon sen är det kontoret som gäller i två dagar. På fredag är det hemmajobbardag som vanligt. Kommande helg ska vi vara hemma igen. Faktiskt. Då ska vi försöka hinna slutföra trädgården för vintern, även om vi hann en del i helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.