hälsa & friluftsliv

SPRIDDA SKURAR NÄR DET GÄLLER TRÄNINGEN

Det har verkligen varit spridda skurar när det gäller träningen på senare tid. Men härom kvällen kom jag iväg till gymmet. Väldigt skönt och välbehövligt!

spridda skurar när det gäller träningen

Det har varit så mycket annat som man lurar sig själv är viktigare. Det finns ju egentligen tid för träning. Oftast handlar det såklart om en prioritering. När jag väl är inne i ett träningsflow så hittar jag ju tid, men när man har tappat flytet så tar lätt latmasken över.

spridda skurar när det gäller träningen

Nu har jag ju iallfall fått till det en gång denna vecka. Även om det är spridda skurar när det gäller träningen så är en gång fler gånger än noll så det får jag vara nöjd med. Får se om jag får till nåt mera 🙂

Igår kväll kom Andreas hem efter att ha varit i Sandviken hela veckan. Jag har intensiva arbetsdagar och på kvällarna röjer jag i trädgården, tar hand om, tvätt, matplanering och handling medan han jobbar väldigt långa dagar. Idag jobbar jag hemifrån och han jobbar i Västerås så då blir det lite kortare resväg hem ikväll.

Idag ska jag åka till däckhotellet för att få vinterdäck på bilen. Känns tidigt, men det är skönt att ha det gjort. I helgen ska vi vara hemma och göra det sista i trädgården inför vintern.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.