livet

TÄNK ATT DOTTERN FYLLER 30 ÅR IDAG

Idag är det en speciell dag. Dottern fyller 30 år. Minstingen. Lillungen. Den yngsta i syskonskaran. Den finaste, mest omtänksamma och öppensinnade man kan tänka sig.

Dottern fyller 30 år

Hon som fått kämpa med så mycket i livet redan. Sånt som de flesta aldrig någonsin behöver hantera. Hon som kommit stark ur det och också ger så mycket av sig själv. Hon som är den mest kloka och allmänbildade jag vet. Hon som har så mycket nördkunskap om aaaallt möjligt.

Dottern fyller 30 år
Dottern fyller 30 år

Hon som är så kvicktänkt och har så vansinnigt rolig humor. Hon som vill ge allt till alla andra. Hon som föddes en snöslaskig torsdag i oktober 1994 efter att ha larmat falskt några dagar tidigare. Hon som hjälpte till att sätta kakel i badrummet och byta bromsbackar på bilen när hon var barn. Hon som efter gymnasiet åkte ensam till California för att plugga, utan att känna en kotte!

Hon som nu byter punkterat bildäck i mörka vintern i många minusgrader klockan 6 på morgonen. Hon som nu gör de mest fantastiska bakverken. Hon som gärna vill diskutera ledarskap, arbetsmiljö och juridik. Hon som höll det mest känslosamma och roliga talet på sin brorsas bröllop. Hon som nu vuxit upp till en vacker ung kvinna!

Hon fyller 30 år idag! Jag är så vansinnigt stolt över dig och älskar dig till evigheten, min fina unge!

Dottern fyller 30 år

Det känns så märkligt. 30 år! Var har tiden tagit vägen?! Hon har sovit hos oss under veckan och vi startar dagen med en lite extra mysig frukost och umgås några timmar. Hon ska provbaka ett par tårtor till festen hon ska ha här om ett par veckor innan hon åker vidare till sin pappa. Hon växelbor nu hos oss eftersom hennes lägenhet är mögelskadad. Om en vecka kommer hon tillbaka igen. Sen blir det mera ordentligt firande om ett par veckor som sagt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.