livet

OST OCH VIN I BADROCK PÅ TRÄDÄCKET

Premiär för ost och vin i badrock blev det igår. Ja, alltså utomhus. Vi behövde äta upp osten och hade bestämt tidigare på dagen att ta den innan badet.

ost och vin i badrock

Jag jobbade först i några timmar med konferensen jag ska hålla i på måndag, medan Andreas jobbade på ute. När jag jobbat klart med jobbjobbet så bytte jag om och gjorde honom sällskap. Planterade tre prydnadsträd som vi köpte förra helgen. När vi var nöjda för dagen hoppade vi in i varsin dusch och tog på badkläder och badrockar.

Andreas fixade i ordning ost, kex och vin medan jag fixade med lite tvätt.

Vi slog oss ner i fåtöljerna. Det var mulet ute, men riktigt varmt och skönt. Och vindstilla för en gång skull! Jag tände ett par ljuslyktor för lite extra myskänsla.

ost och vin i badrock

Så mysigt och skönt att sitta där för första gången på kvällstid i år. Det har ju varit så vansinnigt kallt än så länge under hela våren, att tanken på att sitta ute på kvällen har inte alls varit lockande. Men ost och vin i badrock igår funkade utmärkt!

ost och vin i badrock

När osten var uppäten hoppade vi i badet och chillade i nån timme innan det var dags för middag och en lugn kväll.

Idag blir det jobbjobb i ett par timmar igen för min del. Sen skriker nog ogräset alldeles för högt på mig där ute. För Andreas del blir det nog fortsättning med trädäcket. Det vi inte hann slutföra i höstas.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.