Vi firade femårig förlovningsdag igår. Vi hade bokat in oss på Högbo brukshotell för middag, men startade med champagne i husbilen först, i väntan på vår tid på restaurangen. Och vilken middag det blev!


Vi lyckades avsluta arbetsveckan redan vid 15 igår så vi kom iväg i bra tid. Tror vi var på plats på Högbo bruks ställplatser vid 17-tiden. Eftersom middagen skulle vara först vid 20 så laddade vi med ost, kex och champagne innan.

Väl på plats på brukshotellets restaurang så fick vi först in ett litet fat med snacks. Supergott!

Vi tog in ett varsitt glas champagne medan vi gick igenom menyn för att bestämma oss.

Jag valde krokett av jordärtskocka med chips på jordärtskocka. Så gott!

Andreas tog potatiskaka från Valbo, löjrom och pepparrot.

Till varmrätt tog vi båda dovhjort och duchesse (potatismos typ). Mycket gott (förutom att kålen var alldeles för salt).

Det tillverkas chokladpraliner på bruket så det fanns en buffé med de mest härliga skapelser. Vi tog kaffe och pralin efter maten.



Vi var väldigt nöjda med kvällen och firande av femårig förlovningsdag. Superkvalitet på både mat och service. Sen är det ju inte fel med smakfull inredning heller.
Må bäst!
2 Comments
Helena FREEDOMtravel
16 mars, 2025 at 07:23Vilket god och lyxig middag! Härligt! Så fint vid Högbo Bruk!!
Lena
16 mars, 2025 at 08:44Ja det var det verkligen! Kändes lite extra lyxigt. Väldigt fint här. Idag blir det en promenad runt sjön.