Vi hade en trevlig Alla helgons-middag i lördags efter att ha besökt kyrkogården. Bonusdotter och bonusbarnbarn följde med oss till kyrkogården och sen hem till oss på middag.

Det lilla barnbarnet har redan hunnit bli drygt 10 månader. Så roligt att se hur hon växer och utvecklas.

Jag hade förberett dukningen innan vi åkte till kyrkogården. På Halloween-temat så körde jag som vanligt lite svart och fladdermöss och en kombo av höst-inspiration. Roligt att göra någonting iallafall.

Andreas gjorde helstekt entrecôte, hasselbackspotatis och sås på skogschampinjoner. Här är receptet. God kryddning på köttet, men det var bara på ytan såklart. Själva köttet smakade kött. Såklart. Det är ju ganska logiskt när man helsteker och inte marinerar. Men vi fick en trevlig Alla helgons-middag i vilket fall.


Njae, kött är inte mitt bästa, men Andreas älskar det. Så ibland får man såklart anpassa sig. Det är absolut gott, men det är inte så jag hoppar jämfota av glädje över att ha en köttbit på tallriken. Jag tilltalas inte av smakerna helt enkelt. Men nej, jag klagade givetvis inte på honom. Man gillar bara olika helt enkelt.

Vi hann sen med mycket av festförberedelserna på söndagen. Så mycket som vi kunde göra. Sen har veckan startat med bokslut för min del och Andreas åkte upp till Söderhamn igår morse.
Igår kväll gjorde jag nästan klart spellistorna till festen i helgen och sen körde jag ett cirkelpass här hemma i vardagsrummet. Kul med lite omväxling!
Ha en bra tisdag!
Må bäst!




No Comments